

PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING #17

Wednesday, January 20, 2016

Port of Portland Headquarters, 8th Floor Chinook Conference Room 7200 NE Airport Way, Portland, OR 97218

AGENDA

1:10 – 1:30 pm	2016 PDX CAC Group Photo	20 min	PDX CAC members
1:30 – 1:45 pm	Introductory Comments	15 min	Sam Imperati
1:45-2:00 pm	Northside Redevelopment General Aviation Hangar Development Phase II (Public Notice) Presentation Public Comment PDX CAC Discussion	15 min (5 min) (5 min) (5 min)	Matt Hoffman, Port Public PDX CAC members
2:00-2:20 pm	Roundtable Updates & Discussion	20 min	PDX CAC members
2:20- 3:00 pm	PDX Updates Sustainability, Business, Construction Projects and Long Range Planning Updates PDX Capital Program Update Discussion	40 min (20 min) (10 min) (10 min)	Vince Granato, Port Terri Burk, Port PDX CAC members
3:00- 3:10 pm	<u>Break</u>	10 min	
3:10- 3:35 pm	Concessions Program Update Presentation Discussion	25 min (15 min) (10 min)	Shane Andreasen, Port PDX CAC members









3:35 – 3:45 pm Public Comment 10 min Public

3:45-4:20 pm Oregon Air National Guard: Mission Overview 35 min

and Development Update

Mission and Economic Impact (25 min) Lt.Col. Jenifer Pardy, ORANG

10 min

Maj. Luke Smith, ORANG

Sam Imperati/Chair

• Discussion (10 min) PDX CAC members

4:20 – 4:30 pm **Meeting Wrap Up**

Upcoming PDX Community Advisory Committee meeting dates (All Wednesdays):

o April 6, 2016 (Port of Portland Headquarters)

o June 22, 2016 (Port of Portland Headquarters)

October 19, 2016 (Port of Portland Headquarters)

Closing Comments

Meeting Evaluation

PDX CAC charge:

- Support meaningful public dialogue related to PDX planning and development
- Provide an opportunity for the public to inform decision-making related to PDX
- Increase public awareness about PDX and affected communities





